Førstehjælpskunder Virksomheder siger

Elektro Gruppen Brønderslev
elektrogruppen logo

”Fra årsskiftet har vi haft fokus på at booste sikkerheden på vores arbejdsplads. Det er ikke nok med en hjertestarter. Vi skal også vide, hvordan vi bruger den og skal reagere i praksis,” siger afdelingsleder og indehaver Morten F. Petersen.

”Vi kan ikke garantere, at der aldrig vil ske uheld, eller at man pludselig vil stå overfor en ubehagelig eller livstruende situation – men vi kan gøre, hvad vi kan for at være rustede dertil. Derfor har vi tilbudt alle vores medarbejdere at komme på førstehjælpskurset og skaleret op med et hold samaritter,” fortæller direktør og indehaver Lars Sanderhoff.

Førstehjælpskursus på tandlægeklinikker. Undervisningen er meget relevant og opdateret.
tandstøberiet logo

”Tandstøberiet i Nykøbing kan varmt anbefale Mads som instruktør til det årlige førstehjælpskursus på tandlægeklinikker. Undervisningen er meget relevant og opdateret. Mads forstår ved sine praktiske elementer og store erfaring som paramediciner at gøre undervisningen spændende. Vi ser frem til igen, at skulle deltage i et par lærerige timer”

Personalet på Tandklinikken Tandstøberiet i Nykøbing Mors

Tandstøberiet Nykøbing Mors

Fårup sommerland
fårup logo

I Fårupsommerland benytter vi MoveToLearn med instruktør Mads Hansen som rådgiver med hensyn til førstehjælpsuddannelse af vores personale. Mads kommer hvert år forbi med den nyeste viden inden for førstehjælp. Medarbejderne i vores Aqua park, hotel Fårup, udvalgte sæson medarbejdere samt den faste del af personalet inkl. Ledere bliver alle motiveret. Ingen opgaver er statiske, gennem årlige repetitioner holder vi bla. standarden for førstehjælp i Fårup sommerland på et højt niveau.

Livredderne i Aqua park udtaler efter kursus med MTL:

” Det inspirerende for mig i denne HLR-undervisning var at der var fokus på kvalitets HLR. Jeg vidste godt på forhånd, hvordan man laver HLR og bruger en hjertestarter, men selve træningen i at gøre det på den helt rigtige måde er ny for mig og noget jeg synes jeg fik rigtig meget ud af. Jeg føler selv, at jeg nu ville kunne yde en meget mere kvalificeret HLR end før, fordi jeg har fået en forståelse for, hvor vigtigt det er, at der bliver masseret i den rigtige rytme og at der bliver givet indblæsninger med den helt rigtige kraft”

” Det var meget spændene og ikke til at falde i søvn over som de fleste andre kurser. Mads var meget god til at forklare tingene”

Jesper H Jensen – HR-Chef Fårup sommerland

Jesper H Jensen – HR-Chef Fårup sommerland
FLSmidth Dania afd.
FL Smidth logo

I et firma som FLSmidth, er sikkerhed en meget vigtig faktor, og ikke mindst kendskab til førstehjælp er væsentligt at prioritere i den forbindelse. Vi er derfor rigtig glade for at samarbejde med Mads fra MoveToLearn omkring vores kurser. Vi har benyttet MoveToLearn til både Førstehjælpskursus og til Psykisk krisehjælp kursus

Mads formår at tilpasse førstehjælpskurserne, så de indeholder scenarier, der kunne foregå på netop vores arbejdsplads. Han gør indholdet relevant og inspirerende, ved at han sætter sig ind i hvordan vi arbejder, og identificerer, hvor der kunne opstå situationer i vores egne omgivelser, som kunne kræve en førstehjælpsindsats. Han inddrager hele tiden kursisterne i undervisningen, og tager både sine egne og kursisternes erfaringer ind, for at gøre situationerne realistiske og relaterbare. Dette gør, at der hele tiden er energi og synergi i undervisningen.

Også i kurset i Psykisk krisehjælp oplevede vi en kompetent tilgang til de psykiske reaktioner som kritiske hændelser kan afstedkomme. Vi fik indblik og værktøjer til, at identificere og håndtere svære situationer og yde relevant støtte, hvis en kollega eller andre omkring os oplever en krise. Igen var undervisningen inddragende og relevante emner blev brugt som scenarier.

Det har stor værdi for både FLSmidth og medarbejderne, at medarbejderne efter kurset udtrykker, at de føler sig godt klædt på, til at kunne klare førstehjælpssituationer både på arbejdspladsen, men også i fritiden.  Vi glæder os til vores næste kursus med Mads fra MoveToLearn.

Colosseum Tandlægerne Viborg

Vores klinik har haft stor glæde af førstehjælpskurserne med Mads fra MoveToLearn

En af Mads’ store styrker er, at han gør kurset relevant for netop vores hverdag, både i forhold til hvilke akutte situationer, der er mest sandsynlige for os at møde, og hvilke udfordringer, man kan møde i forbindelse med en akut situation i lige præcis vores lokaler og med vores adgangsforhold.

Kurset er enormt veltilrettelagt, så det fulde program nås igennem, uden at man skal skynde sig, og så der er tid til at alle bliver trygge ved de konkrete øvelser. Der er en rigtig god harmoni mellem teori og praktiske øvelser, som kombineres med pludselige “skuespil”, hvor man helt uforberedt kastes ud i at skulle gribe til handling i en af de akutte situationer, vi har lært om i løbet af dagen.

Der er en løbende dialog med Mads gennem kursusdagen, og han skaber en tryg ramme, hvor det føles naturligt at stille spørgsmål, når man er i tvivl; det er aldrig ubelejligt for Mads at svare undervejs i en øvelse. Svarene på ens spørgsmål er klare og håndgribelige, og han deler også beretninger fra sin egen store erfaring som paramediciner, hvilket giver lidt ekstra krydderi på dagen.

Når dagen er omme, har man en klar fornemmelse af, at man ved hvad man skal gøre og hvem man beder om hjælp for at håndtere en akut situation, der måtte opstå i ens hverdag.

Der er ingen tvivl om, at vi bruger Mads fra MoveToLearn igen til næste års Førstehjælpskursus, og vi kan kun anbefale ham til alle andre.

På vegne af tandlægehuset

Line Varming - Tandlæge | Colosseum Tandlægerne Viborg
Jeg vil gerne give den største anbefaling personligt og fra virksomheden.

"Jeg vil gerne give den største anbefaling personligt og fra virksomheden.

Mads har afholdt førstehjælp kursus for vores ansatte hos Smil med Østergaard på Nykøbing Mors, Roslev og Skive.

Jeg er imponeret over den meget professionelle undervisning Mads laver, med hans stærke baggrund som paramediciner. Ofte syndes jeg at førstehjælp kursus kan være lidt tungt, men Mads får fra første minut skabt en god atmosfære, som også er hyggeligt og ikke mindst mega sjov.

Jeg havde endda ansatte der efter kursuset, ville ønske at vi skulle undervises igen dagen efter.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak for den indsats du har lagt hos os, og vores medarbejder. - det gør en verden til forskel. Jeg vil lige understrege at vi selvfølgelig har booket Mads ind på vores klinikker i Viborg og Frederiks."

De bedste hilsner fra Mona Lindblad-Lindenfort og hele Smil med Østergaard