Stressrådgivningskunder siger

Jeg kan klart anbefale et forløb hos Mads, hvor man får meget for pengene!

Jeg har, før forløbet med Mads, haft stress symptomer et par gange og fået hjælp til håndtering deraf. Men det er først med coach forløbet hos Mads, at jeg har fået brugbar hjælp til håndtering af min stress både på den korte og den lange bane.

Forløbet hos Mads har gjort mig opmærksom på, og givet mig redskaber til, at få stoppet de uvaner og negative spiraler, som har været med til at give mig stress. Så jeg på den lange bane kan undgå at komme derud, hvor jeg får stress symptomer.

Jeg er også blevet mere afklaret med, hvad der er vigtigt og ikke vigtigt for mig, at bruge min tid på. Idet har jeg fået god sparring af Mads og oplevet mig set og hørt. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Mads, hvor man får meget for pengene.

Psykolog Anne Helene – Tidligere stressramt
Helt utroligt at man kan ændre tanker og grublerier bare ved at få en snak med den rigtige

“Helt utroligt at man kan ændre tanker og grublerier bare ved at få en snak med den rigtige. 

Pt kan jeg slet ikke forstå tankerne sidste år, og dog alligevel !! men nu er der et eller andet der har mere magt i bevidstheden og tingene hænger sammen. 

Ved godt de kan komme igen, men værktøjerne er der og den lille positive mand på højre skulder vinder. 

Store anbefalinger her fra mig god vind med firmaet”

Jan – Tidligere stressramt
Jeg anbefaler jævnligt andre selvstændige i lignende situation at tage en snak med Mads!

Da jeg kontaktede Mads, var jeg ramt af en svær belastningsreaktion og stress, havde voldsomt hovedpine, svimmelhed og tankemylder. Det påvirkede mit generelle velbefindende, og har gjort det svært for mig at vende tilbage til mit liv, som selvstændig og familiefar.

Jeg har nu gennemført 8 sessioner hos Mads, med fokus på mine kerneværdier, såvel i mit arbejde som I mit privatliv. Allerede efter få møder med Mads mærkede jeg en klar forbedring af mit velbefindende, og har sat stor pris på vores samtaler.

Mads har en faglig ballast og arbejdshistorik, som gør jeg har fulgt mig fuldstændig tryg ved hans rådgivning, kombineret med hans rolig sind. Jeg anbefaler jævnligt andre selvstændige i lignende situation at tage en snak med Mads.

En selvstændig. – Tidligere stressramt
Nu har jeg styr på de svære passager i mit liv

Jeg har gennem forløbet, som bestod af otte besøg af Mads på min arbejdsplads, fået struktur over min hverdag.

Noget som jeg i stor stil manglede inden mine aftaler med Mads. Jeg havde ”rod i hovedet” og det er ikke godt for et stresset hoved. Mads har lært mig at prioritere og håndtere hverdagens udfordringer privat som på jobbet.

Ordet ”Proaktiv” blev brugt meget, og ikke uden grund. Da proaktive handlinger i hverdagen gør tingene meget lettere for en stressramt. Kan et forløb på otte besøg på 1-1½ time pr session, gøre en forskel? Ja, det kan det i den grad, da man som stresset behøver hjælp, eller faktisk hjælp til selvhjælp.

Det er nemlig det er det man får, man får grundværktøjer der virker, værktøjer der kan lyde simple, men er ekstrem effektive, værktøjer som man troede at man havde i forvejen, men som viste sig ikke at være til stede i værktøjskassen.

Mange anbefalinger herfra

Martin – Tidligere stressramt
Tak for vores otte sessioner - det har været noget af en oplevelse

“Jeg følte, at stress begyndte at styre mit liv og var klar over, at jeg skulle have hjælp.
Så fandt jeg Mads og skrev til ham om min bekymring.
Jeg følte med det samme, at vi var på bølgelængde og gennem vore sessioner mærkede jeg lige så stille, at jeg fik mere styring over mit liv og min dagligdag. Jeg fik nogle værktøjer, jeg kunne tage med mig hjem og bruge.

Efter forløbet hos Mads har jeg fået ændret mit liv og fået sat ’skub i’ nogle ændringer, der virkelig har givet mig mod på, og overskud til, at få mit liv sat på ’rette spor’ og ikke mindst turde se dagligdagens problemer og trivialiteter i øjnene og gøre noget ved dem.

Det er vigtigt at turde leve i nuet og med de rigtige værktøjer er det heller ikke så svært.
Jeg var ikke nået så langt på så kort tid, hvis Mads ikke havde hjulpet mig.
Det er et rigtigt godt koncept og jeg kan varmt anbefale det til andre.
Mads har en behagelig og naturlig tilgang til tingene”

Inger – Tidligere stressramt.
Mads arbejder med stor faglighed.

”Gennem mit forløb ved Mads Hansen fra MoveToLearn har jeg oplevet at komme tættere på livet i nuet, vælge de unødige og energislugende kampe i hverdagen fra, og jeg har opnået større bevidsthed om, at alle beslutninger skal tages som et valg og ikke som selvfølgeligheder.

Mads arbejder med stor faglighed, nærvær i samtalen og er god til at få én til at føle sig tryg og tilpas under sessionerne. Mads har tydeligt en stor viden og formår at formidle let forståelige værktøjer til håndteringen af stress- og belastningssymptomer”

Louise – Tidligere stressramt
Mads har hjulpet mig til at fokusere på nuet

”Mit forløb hos Mads har hjulpet mig til at fokusere på nuet og han har gjort mig opmærksom på mine egne værdier. Jeg har lært at være proaktiv, og venter nu spændt på min forestående jobsamtale. Mads er utrolig behagelig og jeg har haft tillid til ham hele vejen igennem!”

Heidi – Tidligere stressramt
Fantastisk at blive mødt i "øjenhøjde"

”Super godt forløb, fantastisk at blive mødt i “øjenhøjde” og med nogle let forståelige redskaber blive gjort bevidst om vigtigheden i at leve i nuet.”

Christian – Tidligere stressramt
Mange tak Mads

"Jeg blev sygemeldt i foråret med arbejdsrelateret stress - folk der har prøvet dét, ved hvordan det mærkes og hvordan man både fysisk og i den grad psykisk bliver belastet og revet midt over.

Sådan en omgang møg.

Jeg vidste i starten ikke hvordan jeg skulle få åbnet op omkring det fra min omverden, jeg følte mig flov og jeg var forvirret, ked af det, frustreret og alt hvad der ellers følger med i sådan en omgang.

Jeg vidste heller ikke hvordan jeg skulle passe på mig selv og jeg vidste faktisk heller ikke hvordan jeg skulle håndtere det eller komme igennem det - jeg følte mig så forkert.

Men jeg havde brug for at snakke med nogen om det, nogen som kunne hjælpe mig igennem det.

Jeg fik kontakt til Mads fra Movetolearn.dk - Mads er stress coach, menneskelig og helt nede på jorden, og han har været guld værd for mig i hele processen og han er bare møghamrende dygtig til det han gør og kan og jeg er så glad for idag at min mand “pressede” lidt på og fik mig overtalt til at starte op hos Mads- det er en proces som jeg stadig er godt igang med, men det tager tid, og der er stadig dage indimellem hvor jeg snubler og ikke kan tage en reel beslutning, men jeg har fået nogen gode og vigtige værktøjer, og det hjælper altsammen - fanden tage det stress…

Jeg ved nu hvad det vil sige at passe godt på mig selv, og stå ved mine grænser - men det er en benhård proces at skulle igennem og sikke en rutchetur – Mange tak Mads"

Michelle – Tidligere stress ramt.
Jeg vil til enhver tid anbefale Mads

"Allerede ved første samtale, følte jeg mig tryk. Men jeg havde svært ved at indrømme, at jeg havde stress, og anede ikke hvad jeg skulle gribe fat i. Jeg følte mig tom og trist indeni. Men Mads havde de rette værktøjer og fik åbnet mine øjne på en helt anden måde. De redskaber jeg fik, var og er virkelig brugbare.

Jeg havde glemt mig selv og mine egne værdier, men det gør jeg aldrig igen.

Jeg vil til enhver tid anbefale Mads."

Tidligere stress klient