Tryghed på arbejdspladsen

MoveToLearn hjælper med at lære alle førstehjælp, så der opstår en sikker og tryg kultur på arbejdspladserne og i institutionerne, hvor alle kan hjælpe hinanden med livreddende førstehjælp, såsom hjertemassage, genoplivning ved hjertestop med hjertestarter osv. Ingen ved hvornår der kan ske en ulykke hos jer. Med et kursus forløb med MoveToLearn er i helt forberedte.

Men når man først har lært førstehjælp, så er det ikke kun arbejdspladsen, der bliver mere sikker og tryg. Man tager det også med hjem, og kan bruge det til at redde menneskeliv ligegyldigt hvor man befinder sig. Måske får du lyst til at være hjerteløber?

Der undervises også i førstehjælp til baby og førstehjælp til børn.

MoveToLearn tilbyder også undervisning i førstehjælp i børnehøjde ved at lave førstehjælpskurser for og med børn. Børn skal også kunne give førstehjælp, og Mads har altid god kontakt til børnene, som altid spørger nysgerrigt ind til alt førstehjælpsudstyret og hele processen i at lave førstehjælp og drage omsorg for hinanden. Adskillige institutioner har haft besøg af MoveToLearn. Der bliver skabt en kultur i huset. De største børn bliver førstehjælpere med eget plasterskab.

Førstehjælps-billede3
Førstehjælp på skoleskemaet er et super tilbud til din skole. Hvis i vil positivt udfordres på jeres viden og kompetencer så i fremtidssikre jeres undervisning til eleverne