Førstehjælpskursusdeltagere siger

Mads’ mangeårige erfaring gjorde kurset ekstra autentisk

Det var et skidegodt kursus. Som medarbejder var det et tilbud, som mine medmennesker ikke har råd til at sige nej til. Det udvidede kursus gav ikke blot kendskab til en god blanding af forskellige førstehjælps-indsatser – det gav også værktøjer til at håndtere og tage styringen i situationer. Mads’ mangeårige erfaring gjorde kurset ekstra autentisk, fordi det var med oplevelser fra det virkelige liv.

MTL førstehjælpskursus deltager  Forretningskonsulent og samarit, Michael Nørvang Elektro Gruppen
Det var et kanon godt kursus og meget lærerigt

Jeg har været på førstehjælpskursus mange gange, men jeg har aldrig været på noget som det her. Det var et kanon godt kursus og meget lærerigt.

Specielt, fordi det var med en, der har arbejdet med det og stået i livstruende situationer – og ikke en, der fx bare har taget et undervisnings kursus. Det var også både godt og interessant med dukkerne, der konkret kunne måle på vores hjerte-lunge-redning.

MTL førstehjælpskursus deltager Henrik Thorborg – industritekniker Elektro Gruppen
Nytænkning

Mega interessant og godt formidlet.

Rigtig god undervisning. Jeg er fan af nytænkningen ift. Anatomi og Q-HLR

MTL førstehjælpskursus deltager
Yderst relevant

Yderst relevant, inspirerende og autentisk kursus i førstehjælp. Skaber ikke kun tryghed hos de personer der skal modtage hjælpen, men absolut også hos den, der skal give hjælpen videre til andre. Mads er ikke kun sympatisk og indlevende, men også yderst professionel og erfaren indenfor området. Jeg vil til enhver tid anbefale Mads som underviser i førstehjælp.

MTL førstehjælpskursus deltager
Tiden flyver afsted

Mads du er en genial underviser, tiden flyver afsted, selvom det er seriøse emner der gennemgås, du har vores fulde opmærksomhed fra start til slut.

MTL førstehjælpskursus deltager – Grundfos
Utroligt levende underviser

Utroligt levende underviser. Har sin erfaring fra virkeligheden. Og bidrager med spændende beretninger.

MTL førstehjælpskursus deltager Johnny Thuesen – Grundfos
Velforberedt instruktør

Jeg oplevede kurset som velforberedt, dog med mulighed for afbrydelse af det planlagte, for at tage den nødvendige tid til de indvoldevrede kursisters behov. Mine forventninger til MTL-kurset fra forrige år, blev til fulde indfriet

MTL førstehjælpskursus deltager John – Grundfos
Super blanding af undervisning og praktisk øvelse

Mads er en underviser der forstår at få deltagernes involvering. Han er en god fortæller og formoder at kom igennemem til alle. Super blanding af undervisning og praktisk øvelse.

MTL førstehjælpskursus deltager Beverley – Grundfos
Du har altid det sidste nye med

Super godt repetitionskursus. Du har altid det sidste nye med, og der er godt at bliver opfrisket. Der er god sammenhæng mellem teori og praktiske øvelser. Du må gerne bruge mine udtalelser. TAK for denne gang 🙂

MTL førstehjælpskursus deltager – Grundfos
Godt kursus som altid. God balance!

Godt kursus som altid. Bare vi havde mere tid til psykisk førstehjælp. Men med tiden til rådighed synes jeg at du fik nogle gode håndgribelige punkter med i Defusing uden at gå i dybden med værktøjer som alligevel ikke kan læres på så kort tid. God balance!

MTL førstehjælpskursus deltager – Grundfos
Timerne fløj afsted!

Jeg synes det var en virkelig god dag. Timerne fløj afsted, jeg kunne snildt ha’ taget 8 timer i streg. Din måde at formidle på er fantastisk.

MTL førstehjælpskursus deltager – revisorerne APS Skals/Skive
Superspændende!

Det bedste kursus jeg har været på. Superspændende! Formidlingen gjorde at man blev tryllebundet af undervisningen. Jeg vil HELT klar anbefale det til andre. Tak for en super oplevelse 💪🏼

MTL førstehjælpskursus deltager – Revisorerne APS Skals/Skive
En mega god forståelse

"En mega god forståelse, og en reel lyst til at lærer en helt masse mere for at potentielt kunne være med til at redde liv. Super fed undervisning, som kun kan anbefales."

Frederikke – Elev Asmildkloster landbrugsskole
Jeg synes kurset var interessant

"Da der var meget gode overgange fra teori til praksis, hvilket jeg personligt lærer meget mere ved. Herudover var teoriundervisningen også meget interessant og spændende."

Elev – Asmildkloster landbrugsskole