Om Stress rådgivning

Jeg er uddannet stress coach. 

Men jeg vil godt pointere, at man ikke kan coache en stressramt person, derfor kalder jeg mig hellere for en stress rådgiver frem for stress coach. Stress kan også beskrives, måske endda mere faglig korrekt, som langvarig belastningssymptomer.

Jeg benytter min faglige forståelse for anatomi/fysiologi fra arbejdet som paramediciner, til at give mine stressklienter en bedre indsigt i stress påvirkning og kroppens reaktioner derpå. Man skal forstå stress, før man kan bekæmpe den.

Jeg er klar til at hjælpe alle som selv har lysten til at ændre et stresset liv. 

Stress giver sygdom og dårlig livskvalitet. 

Det kan være at det kun er små ændringer i tankemønstre og handlemåder, der skal til, før du igen er den bedste udgave af dig selv.

Jeg kan også hjælpe og rådgive din virksomhed, dine medarbejdere, ledere eller andre i organisationen med tegn på stress, såsom manglende overblik, manglende fokus og manglende resultater. Jeg tilbyder et tilpasset forløb i stresshåndtering, hvor deltagerne sammen udvikler en plan for at undgå en stress tendens i fremtiden. Jeg hjælper også med at få oplært og opbygget et ”stress ambassadør team” i virksomheden.

Læs mere under fanen Stress.

stress